fbpx

Computer opschonen

Een computer opschonen is hard nodig als je last hebt van een trage computer? Pchulpnederland staat voor je klaar. Vaak duurt het lang voordat programma’s zijn opgestart of lopen ze vast. Het internet op gaan is helemaal een probleem: webpagina’s laden duurt veel te lang, afbeeldingen worden niet weergegeven en soms crasht de hele internetbrowser. Ook reageert de computer soms helemaal niet meer, waar je ook op klikt. Hierdoor wordt werken op de pc een vervelende klus. Vaak heeft men de neiging de pc uit het raam te gooien of maar een nieuwe te kopen. Dit is echter niet nodig. De computer opschonen en dus sneller maken kan een goede oplossing zijn.

Kleine oplossingen voor een snel resultaat

  • Direct een specialist die je te woord staat
  • Je betaald altijd de afgesproken prijs.
  • Alle apparatuur direct leverbaar
  • Eigen ontwikkelde reparatieformule
  • Kwaliteit leveren is onze oplossingen
  • Ruim 10 jaar ervaring in Apple en Windows

Wil je onze prijzen weten…..

Eerst een diagnose vaststellen

Belangrijk is om te bepalen waardoor de computer zo traag is geworden. Wanneer de computer traag is bij het opstarten dan kan het probleem in het Windows register zitten. Ook niet goed werken opstartprogramma’s op services kunnen het probleem zijn. Wanneer de pc af en toe traag is kan het probleem in de drivers, de hardware of een virus zitten. Computer sneller maken is een onze specialiteit en wij helpen u graag verder met het optimaliseren van de computer. Ons onderzoek is standaard slechts €29,95.

Optimaliseren en computer opschonen helpt

Slecht onderhoud is een oorzaak die we vaak terugzien. Door de computer op te schonen wordt deze weer sneller. Defragmenteren hoort hierbij, maar ook het Windows register en de harde schijf opschonen. De computer sneller maken gebeurt ook door middel van het optimaliseren en updaten van Windows. Dit besturingsprogramma’s wordt regelmatig voorzien van updates waarbij ook problemen opgelost worden. Services die niet worden gebruikt kunnen uitgeschakeld worden.

Computer opschonen met Pchulpnederland

Ervaart u problemen met uw computer die u niet zelf krijgt opgelost? Pc Hulp Amsterdam helpt u bij het snel en vakkundig oplossen van problemen en de computer sneller maken. Wij zijn ruim 10 jaar actief in Amsterdam met twee vestigingen. Al vanaf 14 euro kunnen wij professionele hulp aanbieden voor al uw pc-problemen. Uw pc te traag of reageert niet meer goed? Vaak is dit goed op te lossen. Wij sporen het probleem op en doen er alles aan om uw pc weer optimaal te laten draaien.

Wil je nog meer lezen over dit onderwerp klik hier

PcHulpNederland

Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam
Telefoon: +31203444604
E-mail: mail@pchulpamsterdam.nl

 

 

iPhone reparatie Amsterdam | Hoe werkt een SSD? | Computerhulp Amsterdam | Beter multitasken met extra RAM!