fbpx

Klaar voor de volgende stap? Uw Macbook upgraden!

Macbook upgraden

Het blijft natuurlijk een prachtig stukje techniek: de Macbook van Apple. De laatste generaties Macbooks hebben een schitterend Retina-display, Flasharchitectuur en de nieuwste Intel-processors. Dat alles zorgt voor fantastische prestaties. Neem daarbij een opvallend dun en licht ontwerp voorzien van een 13- of 15-inch scherm en je hebt één van de mooiste notebooks die je je kunt wensen.

Prestaties verbeteren

Om de prestaties van de Macbook optimaal te houden, zul je de Macbook na verloop van tijd moeten upgraden. De wereld om ons heen staat niet stil. Toepassingen worden sneller, beter en uitgebreider. Maar dat betekent ook dat ze meer van uw Macbook vragen.

Technologie staat niet stil

Neem bijvoorbeeld de videotechnologie, daarin volgen de innovaties elkaar in rap tempo op. Gingen we jaren geleden van een 4:3 beeldformaat naar 16:9, inmiddels zijn er ook alweer tal van andere verhoudingen. Naast de beeldverhouding werd ook de pixeldichtheid hoger, waardoor we nu spreken van HD-beeld en in sommige gevallen zelfs al van Ultra-HD, en veranderde de technologie van beeldbuis naar led.

Macbook upgrade

Zwaardere programma’s, toepassingen, hulpprogramma’s en video’s dagen uw Macbook uit om tot het uiterste te gaan. Als u merkt dat dit leidt tot een slomere laptop, is het verstandig om een upgrade te doen. Zo kunt u uw Macbook upgraden met een nieuwe harde schijf, extra werkgeheugen, een betere videokaart en nog veel meer.

SSD disk

Eén van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardware is de SSD-schijf. Deze interne harde schijf, die staat voor solid state drive kenmerkt zich als supersnel, zuinig en erg stil. 

Systeemupdate Macbook

Om uw Macbook sneller te laten werken, zult u ook regelmatig systeemupdates moeten doen. Veel problemen kunnen met deze systeemupdates verholpen worden. Tijdens een systeemupdate wordt de software van uw Macbook bijgewerkt naar de laatste versie. U gebruikt Software-update om automatisch de nieuwste updates binnen te halen.

Zelf knutselen of toch liever een expert?

Als u uw Macbook gaat upgraden, weet dan wat u doet. Voor de meeste upgrades zult u de ultradunne notebook moeten openen. Bent u niet zeker van uw zaak, dan raden wij aan om het door een expert te laten doen.

Macbook specialist

PcHulpNederland heeft jarenlange ervaring met het upgraden van Macbooks en andere Apple-systemen. Wij helpen u graag uw Macbook prestaties te verbeteren. Ook kunnen wij u helpen bij reparaties, verwijderen van virussen, opschonen van de pc of laptop en het repareren of vervangen van hardware.

Hulp en advies

Is uw Macbook defect, trager geworden of wilt u simpelweg een upgrade naar de huidige maatstaven, neem dan contact op met PcHulpNederland. Heeft u een vraag over uw Macbook of Macbook upgrade, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

PcHulpNederland

Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam, NH
Telefoon: +31203444604
E-mail: mail@pchulpamsterdam.nl

 

 

Harddisk vervangen? | Beter multitasken met extra RAM! | Beter multitasken met extra RAM! | iPhone accu vervangen