fbpx

De fysieke appel: hardware problemen onder de loep

Het beroemde appeltje heeft de harten van velen veroverd. En dat is niet voor niets. De nieuwste technologieën en meest vernuftige designs komen samen tot één geheel. Apple is één van de grootste spelers op de markt en brengt razendsnel nieuwe snufjes uit. Van smartphones tot tablets en computers, Apple biedt het allemaal. Onder leiding van (wijlen) Steve Jobs zijn in het verleden al talloze producten ontwikkeld, die ieder jaar om vernieuwing vragen. Elk jaar worden items nog beter en nog sneller. Geavanceerde displays, innovatieve technieken en de veelzijdigheid aan functies zorgen ervoor dat iedereen ieder nieuw Apple speeltje meteen wil hebben.

Apple blijft de lat verhogen met de komst van nieuwe hardware. Minstens eenmaal per jaar worden nieuwe snufjes op de markt gebracht. Elk snufje is weer slimmer, sneller en beter om zo de productiviteit te verhogen. Ook het design van een Apple product blijft niet achter. Zo blijven laptops en computers innoveren. Beeldschermen worden groter en geavanceerder, toetsenborden verdwijnen en kunnen met behulp van touch tevoorschijn worden gehaald en covers zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Hardware Apple is dan ook een trend.

Hardware Apple problemen: wat te doen?

Apple laptops kunnen, net zoals computers van andere merken, defect raken. Na verloop van tijd kan hardware slijten. Uw laptop werkt dan niet meer goed. We gebruiken onze computer immers de hele dag door – op het werk, thuis, maar ook onderweg. Niet alleen slijtage kan optreden na veelvuldig gebruik, ook kunnen invloeden van buitenaf de laptop beschadigen. Beschadigingen aan de randapparatuur zijn het snelst zichtbaar. Zo is een gescheurde cover overduidelijk. Ook defecte toetsen en een defect scherm zijn al snel merkbaar. We laten onze laptop allemaal wel eens vallen of plaatsen zware objecten op onze laptop tas…dit is niet bepaald bevorderlijk voor het onderhoud van een Apple pc. Ook een omgestoten kopje koffie kan funest zijn voor Apple hardware.

Hardware Apple repareren

De meeste hardware Apple is eenvoudig te repareren. Het komt niet vaak voor dat u uw Apple pc weg moet doen en een nieuwe dient te kopen. Randapparatuur is vaak het eenvoudigst te repareren. Interne componenten zijn in de laptop ingebouwd, waardoor een Apple computer open geschroefd moet worden. Stof, haren en vloeistoffen hechten zich gemakkelijk aan interne onderdelen, zoals de fan, het logic board en de harde schijf. Deze onderdelen worden warm en trekken vuil aan. Oververhitting of schade is dikwijls het gevolg.

Een hardware Apple reparatie maakt niet alleen defecte onderdelen weer zo goed als nieuw, maar kan uw laptop ook net dat beetje extra pit geven. Een groter geheugen, een beter en sneller wifi-kaartje of de nieuwste videochip, het zijn manieren om uw Apple computer te voorzien van de beste Apple technologie. PcHulpNederland helpt u met al uw hardware Apple problemen. Lage prijzen, een snelle service en de beste resultaten… dat bieden onze specialisten!

PcHulpNederland

Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam, NH
Telefoon: +31203444604
E-mail: mail@pchulpamsterdam.nl

 

 

Tablet reparatie Amsterdam | SSD upgrade Apple | iPad Air reparatie | Apple reparatie Amstelveen