fbpx

Apple reparatie Amsterdam-Zuid

Voor een deskundige Apple reparatie Amsterdam Zuid kies je voor de diensten van Pchulpnederland. Onze gecertificeerde Apple specialisten staan gereed om jouw Apple reparatie uit te voeren. De uitgebreide voorraad Apple onderdelen zorgt dat zij vaak al binnen 24 uur jouw reparatie kunnen uitvoeren. Ga met jouw computer naar Apple reparatie Amsterdam Zuid voor een snelle en professionele reparatie. Op de meeste reparaties krijg je 12 maanden garantie!

Wat kost een Apple reparatie Amsterdam Zuid?

Kom met je apparaat langs bij Apple reparatie Amsterdam Zuid voor een diagnose! Of wil je liever eerst bellen? De medewerkers van de klantenservice staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zij zijn elke werkdag bereikbaar van 10:00 tot 18:00 uur. Een e-mail naar mail@pchulpamsterdam.nl sturen kan ook.

Hoe werkt Pchulpnederland

Heb je geen tijd om langs te komen? Meld dan je Apple reparatie eenvoudig aan via het reparatie formulier. Omschrijf wat er aan de hand is met je Apple, vul je adresgegevens in en klik op de button ‘meld je reparatie aan’. Je ontvangt automatisch een verzendlabel zodat je jouw Apple kosteloos en verzekerd kunt opsturen naar Pchulpnederland. Pak je apparaat goed in en lever het pakket af bij een PostNL verzendpunt bij jou in de buurt.

Na de inname van jouw Apple bij Pchulpnederland beginnen we dezelfde dag nog met de diagnose. Deze diagnose en de prijsopgave van de reparatie worden dezelfde werkdag telefonisch met je besproken. De diagnose kost € 29,95. Kan jouw Apple niet gerepareerd worden dan vervalt dit bedrag.

Waar vind je Apple reparatie Amsterdam-Zuid

Wil je de Apple specialisten van Pchulpnederland spreken? Kom dan langs! Wij staan voor je klaar op de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam.
De openingstijden van de winkel zijn:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten